lunes, 27 de mayo de 2013

Psicologia i Salut


Atenció psicològica per els afectats per la Síndrome de Marfan.






Volem posar en el coneixement de tos els afectats per la Síndrome de Marfan, als seus familiars i als nostres socis, el contacte que hem establert amb l’Institut de Psicologia de la Salut (IPSalut).

Es tracte d’un equip d’experts especialistes en el tracte personal i el suport professional de malalties cròniques.

IPSalut és un centre d’atenció psicològica especialitzat i dedicat a aquelles persones afectades d’un problema de salut, ja sigui crònic a agut. Es dediquen a l’atenció i acompanyament psicològic als pacients i als seus familiars, siguin adults o nens.

IPSalut ofereix atenció en el seu centre, atenció on-line i si és precís domiciliària. T’atendran en qualsevol moment de la malaltia que ho necessitis, sigui quina sigui la teva situació.

Ofereixen preus assequibles, sobre tot si tens relació amb SIMACatalunya i així ho manifestes.

IPSalut té com objectiu la millora de la qualitat de vida i del benestar emocional dels pacients i les seves famílies.

Un dels objectius que SIMACatalunya es va proposar des del seu inici va ser donar resposta i atenció psicològica als afectats per la Síndrome de Marfan i als seu familiars. Hem fet un pas endavant i posem aquest servei a l’abast de tothom que ho pugui necessitar.

IPSalut està a Rambla de Catalunya, 120, 2n. 2a. 08008 Barcelona. El seu telèfon és el 93.218.25.64. La pàgina web és www.ipsalut.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario