viernes, 13 de diciembre de 2013

NADAL 2013





A la nostra societat i dins la nostra cultura en arribar aquestes dates es celebra un esdeveniment que la tradició cristiana ens porta a commemorar cada any. És el Nadal, el naixement de Crist.

Totes les cultures tenen el seu moment per commemorar alguna cosa o un moment que ha estat l’inici de la seva existència o la seva consolidació com a tendència d’un pensament dins les diferent cultures del nostre mon.

L’Islam, sense anar més lluny, celebra el més del dejuni, el Ramadán, o la festa de l’anyell, com a moments de gran importància per a la seva cultura.

Una peça fonamental a la nostra, és el Nadal. La finalitat rau en la trobada entre persones de la mateixa família, ja sigui directa o sobreposada; que procuren que dins aquesta conjuntura, transcorri l’esdeveniment en pau i en la major harmonia possible.

Tot pot passar. Que en sortim ben parats i que tinguem ganes de torna-hi per Sant Esteve, o que per Sant Joan encara ens recordem de la mala passada de l’oncle de França a l’hora dels torrons.

Les intencions són bones. Reunir-nos i passar una bona estona entre els nostres. Desitjar-nos que vinguin nous temps més favorables i, sobre tot, que tinguem salut per a tornar-nos a veure l’any que ve (a Cap d’Any sense anar més lluny, una setmana després).

 

L’associació d’Afectats per la Síndrome de Marfan a Catalunya (SIMACat), us desitja que la salut i l’harmonia us acompanyin totes aquestes Festes i que el Nou Any us porti el compliment de totes les expectatives que us hàgiu proposat.