sábado, 19 de febrero de 2011

XI ENCUENTRO ESTATAL-Asociación Síndrome de Marfan

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries-27 de febrer

Benvolguts, benvolgudes,
Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, FEDER Delegació Catalunya, la Federació Catalana de Malalties Poc Freqüents i la Fundació Doctor Robert organitzen el proper diumenge 27 de febrer un acte festiu, de sensibilització i de divulgació.
Com podeu veure al programa adjunt, aquest any la Jornada tindrà lloc al Pavelló Córner de Fira de Barcelona de 10 a 14 hores. Les activitats programades volen fer d’aquest dia un dia festiu i punt de reunió per pacients i familiars, cuidadors i amics. Entre les activitats, volem destacar les Teràpies Assistides amb Animals de Companyia (TAAC) on es dóna l’oportunitat de poder conèixer de prop, a tothom que estigui interessat, les seves avantatges, així com l’Agility, la Gincama amb la Creu Roja Joventut, els pallassos i altres sorpreses! I que seria d’una festivitat sense una bona xocolatada amb un bon tall de coca?
En darrer lloc, volem destacar que a les 11 hores hi haurà els parlaments de les autoritats amb la lectura d’un manifest i la participació del Molt Hble. Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, i representants del Parlament de Catalunya, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Barcelona.
Us esperem!!!!!